Vilka vi är

Derma Sweden

Derma ProMedical AB grundades 1997 och är ett dynamiskt företag genomsyrat av vårt motto "Kvalitet, Kunskap och Känsla". Vår affärsidé är distribution och utbildning av Avancerad Hudvård, Högteknologiska Utrustningar och Instrument med utgångspunkt i Estetisk Hudvård. Vår portfölj omfattar spännande och Högteknologiska ”State of the Art” produkter där tillverkningsprocesser är kvalitetssäkrade och granskade enligt ISO 13845, säkerhet och prestanda kliniskt dokumenterat och välbeprövat.
- Din garanti för kvalitet!

Med närmare 25 års erfarenhet kan vi hudvårdsbranschen! Vi är sedan 2006 ett Trippel A-rankat företag. Vår långa bransch- & företagserfarenhet samt nära kontakt med slutkonsumenten gör Derma ProMedical unik som leverantör. Vi är servicemedlem till SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) sedan 1997. Vintern 2013 utnämndes vi till en finalist i Entrepreneur of the Year.
- Din garanti för vår seriositet!

Var vi finns

Derma ProMedical ligger beläget i Anderstorp Småland, mitt i den beryktade och företagstäta ”Gnosjöregionen” känd för aktiv företagsamhet. Vi kännetecknas och präglas starkt av vårt motto ”Kvalitet, Kunskap och Känsla”.

Ägare

Vårt team leds av Elizabeth Moberg, som förutom VD och företagets grundare, är aktiv Aukt. Hudterapeut och Cert. Hudhygienist med innehav av Mästarbrev, IPL- och Diatermicertifikat. Sedan 1990 driver vi egen klinik där vi dagligen och med lång erfarenhet använder de produkter, utrustningar och instrument vi representerar. Vilket ger Dig trygghet och garanti för behandlingssupport och känsla för branschen!

Våra kunder

Vi vänder oss till Aukt. hudterapeuter, legitimerad personal, privata kliniker samt salonger med avancerad hudvård. Delar av vårt sortiment erbjuds även i kosmetiska butiker/kedjor. Vårt mål är att växa med våra kunder och utveckla de koncept vi representerar på det sätt som bäst passar den enskilda salongen/kliniken. Tillsammans är målet att våra kunder snabbt ska omsätta investeringarna och få ökad lönsamhet. Vi värdesätter långsiktiga relationer framför enstaka affärer och är mer kollegor än renodlade leverantör med våra kunder.

Våra samarbetspartners och leverantörer

Vår portfölj av produkter, instrument ... (Läs mer här)