Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se

Tebiskin

TEBISKIN är avancerad hudvård,  En italiensk serie hudvårdsprodukter och behandlingar i potenta styrkor med historiska anor och vetenskaplig dignitet. Konceptet är utvecklat av farmaceuten Dr. De Paoli och General Topics, ett bolag med historiska anor från 1730-talet

TEBISKINS produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på marknadens senaste patenterade teknologier. Konceptet tillgodoser dagens och morgondagens medvetna konsument som vill ha maximal effekt på minimal tid. Konsumenten vill ha enkla hudvårdsrutiner med få produkter som levererar tydliga resultat, "Skin Minimalism".

TEBISKIN med ENERPEEL-behandlingarna ger Dig verktygen Du behöver för alla konsumenter, hudtyper och hudtillstånd. De fokuserar på orsak framför symptom och samverkar på cellnivå med huden och dess funktioner för optimal hudhälsa. Produkterna omfattar även specialvård vid injektionsbehandlingar, plastikkirurgi/operativa ingrepp och dermatologiska hudtillstånd.

TEBISKIN PÅ SALONG
TEBISKIN är endast  tillgängligt hos professionell salong/klinik och har noll-tolerans för nätförsäljning. Garanti för profesionell rådgivning och behandling endast av kvalificerad yrkesutövare.