Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se

Bredda din kunskap

Utbilda dig hos oss

Anmäl dig till kurs

Kunskap är lätt att bära med väger tungt

Vi erbjuder rena kurser för Dig som bestämt Dig för att ta in något av våra koncept med antingen PRX-T33, REVERSE, TEBISKIN/ENERPEEL, MEDICAL PEN eller FOTOAGE. Kurserna är kostnadsfria då de ingår i priset av startpaketen. Kursdatum uppdateras med jämna mellanrum. Klicka på respektive kurs till vänster för att läsa mer.

Aktuella kurser

INTRO - Föreläsningsintro Exosomer- V-TECH och EXO OX

Introföreläsning om V-TECH med marknadens enda syntetiska Exosomer och EXO OX vegetabiliska Exosomer i marknadens högsta koncentration.

Om INTRO - Föreläsningsintro Exosomer- V-TECH och EXO OX

INTRO - Föreläsningsintro SkinOx

SKINOX är ett miljömedvetet hudvårdkoncept baserat på patenterad stamcellsteknologi från plantextrakt. Serien omfattar Keratoplastiska Peels och NeedleBooster serum för salongs-/klinik bruk och matchande hemvård med serum och krämer.

Om INTRO - Föreläsningsintro SkinOx

INTRO - Föreläsningsinto Gelish VS

Marknadens första och enda hybrida trefas Peel där innehållets komponenter samverkar i synergi för både ytlig- och djupverkande effekt. GELISH VS är en tvåstegsbehandling baserad på de 2 komponenterna ZK Peel och VS Crystal Pudding.

Om INTRO - Föreläsningsinto Gelish VS

KURS PRX-T33 - Auktoriserat PRX-Therapy Center

Avancerad teknologi för djup biorevitalisering och hudföryngring av både vävnad och funktioner. En unik behandling som trots dess potenta innehåll (bl.a. 33% TCA + Väteperoxid) ger få eller inga oönskade sidoeffekter. Lämpar sig för alla hudtyper och alla årstider. Används som enskild behandling eller i kombination med andra teknologier som t ex Microneedling, Radiofrekvens, HiFu, Injektionsbehandlingar mm. PRXT33 är CE-märkt som medicinteknisk produkt och minsta behörighet för utbildning och handhavare är Hudterapeut med SHR-godkänd utbildning alt legitimerad personal.

Om KURS PRX-T33 - Auktoriserat PRX-Therapy Center

KURS RETIX.C

Varumärket Retix.C® är ledande inom retinolbehandlingar och en pionjär inom den synergistiska kombinationen av retinoider med TGFβ-tillväxtfaktorn för maximal föryngringseffekt med minimal irritationspotential.

Om KURS RETIX.C

KURS FOTOAGE

PDT-BASERAD LED-TERAPI Marknadens mest kompletta och komplexa LED-system KEMISK PEELING • PDT-SERUM • 4-FÄRGERS LED

Om KURS FOTOAGE

KURS - R.Pen (Microneedling)

Med R.Pen kan man anpassa och gradera behandlingarnas intensitet beroende på behandlingssteg samt nålhuvud.

Om KURS - R.Pen (Microneedling)

KURS MEDICALPEN

Medial Pen erbjuder ett komplett koncept för Microneedling. Förbehandling med specifika Peels för olika indikationer speciellt lämpliga vid Microneedling samt matchande preparatstimulerande serum. I denna kurs går vi igenom syfte, indikation och möjligheter med Microneedlingens behandling. Specifika protokoll för Antiage/Pigmenteringar/Ärrbehandling/Strier mm

Om KURS MEDICALPEN

KURS TEBISKIN / ENERPEEL

ENERPEEL har marknadens bredaste sortiment av Kemiska Peels, samtliga CE-märkta i högsta klassen för medicintekniska produkter (Klass IIa-III).

Om KURS TEBISKIN / ENERPEEL

Våra utbildare

Emma Nilsson Larsson

Representant för Stockholm

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 64
emma@dermapromedical.se
Hege Wikner Femtehjell

Representant för Västra/Norra Sverige

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 67
hege@dermapromedical.se
Katrin "Kattis" Malmsten

Representant för Södra/Östra Sverige

Auktoriserad Hudterapeut

0371-56 60 66
kattis@dermapromedical.se