Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se
Product

Retix.C

Retix.C Retimodeling Serum

Storlek: 30 ml

|

Artnr:RE-SR

Kort beskrivning
Koncentrerat serum med liposomalt retinol 0,3% och och BioCalm Complex är en lugnande och förberedande produkt inför Retix.C behandlingar.
Du saknar behörighet för denna artikel.
Vänligen kontakta oss på tel 0371-18466 eller mail info@dermapromedical.se

Koncentrerat serum med liposomalt retinol 0,3% och BioCalm Complex är en lugnande och förberedande produkt inför Retix.C behandlingar. Den liposomala formen av retinol påskyndar hudens förnyelse genom att återuppbygga kollagen och elastin, vilket ger maximal effekt med minimal irritationspotential. Gradvis frisättning av den aktiva ingrediensen bidrar till dess höga effektivitet och anti-aging-verkan.

Innan behandling- förbehandla 2 veckor som nattserum.
Efter behandling- 7 dagen börja använda serumet igen

LIPOSOMAL RETINOL 0.3% Innovativ teknologi av retinol stabiliserad i biokompatibla liposomer säkerställer snabbare penetrering av ingrediensen i huden med en förlängd frisättning samtidigt. Det stimulerar hudens regenerativa cykel, förbättrar dess fasthet och normaliserar  hudton. Har en stabilitet upp till 90 dagar samt en mycket lägre irriterande potential.

CARNARUBA MATRIX microkapslar I naturligt vax erhållet från den brasilianska palmen skyddar retinol från UV-strålning.

BIOCALM COMPLEX en unik combination av aloe vera extract med vitamin-E. Har en antioxidant effekt, förhindrar effekterna av fotoåldring. Samtidigt är det en stabiliserande komponent i retinol.