Hantverkargatan 9 | 334 33 Anderstorp

0371-18466 | info@dermapromedical.se
Product

Ice Mask

ICEMask Supercharger 24-pack

Storlek: 24-pack

|

Artnr:IM-SC-24

Kort beskrivning
En suverän mask speciellt utvecklad för Microneedling men som passar lika bra efter Microdermabrasion, IPL, Laser, Peels och vid behandling av acne.
Du saknar behörighet för denna artikel.
Vänligen kontakta oss på tel 0371-18466 eller mail info@dermapromedical.se

En suverän mask speciellt utvecklad för Microneedling men som passar lika bra efter Microdermabrasion och vid behandling av acne. Med samma unika egenskaper att kyla utan att verka kärlsammandragande tar IceMask Supercharger Din Microdeedling till en ny nivå. Samtidigt som den ger hudkomfort och effektivt både lugnar och kyler efter Microneedling bevaras den inflammatoriska processen som aktiverar fibroblasernas produktion av collagen (neocollagenesis).

• HYALURONSYRA
   Fuktbindande och naturligt anti-inflammatorisk. Ökar den biologiska tillgängligheten på HA. Stärker collagena fibers kvalitet.

• NANO SILVER (KOLLODIALT)
   Främjar helandeprocessen och accelererar läkningsprocessen. Dödar bakterier, viru och svamp (verkar) antimicrobialt). Motverkar infektioner och stärker immunförsvaret.

• NANO ZINK
   Verkar anti-inflammatoriskt och antibakteriellt. Reducerar hudirritation och verkar lugnande efter invassiva behandlingar

En tunnare och torrare sheet-mask som läggs efter behandling. Rekommenderas speciellt för kombo-behandling PRX--Microneedling, Microneedling, laser, IPL, Injektionsbehandlingar, Peels mm

Kan läggas som en Quick-fix mask ovanpå make-up.

Sätt displaykartongen på disken och sälj till kund för 110:-/ st eller 5 för 495:-