V CARBON PEEL

Anti-age Peeling med aktivt kolV Carbon helt ansikte

V CARBON SYSTEM är en tvåstegsbehandling baserad på de 2 komponenterna, V Carbon Film och V Carbon Spray. Tillsammmans ger de en behandlings-upplevelse och resultat utöver det vanliga. Trots dess enkla koncept är behandlingen unik i sitt slag, användarvänlig för en rad olika indikationer och hudtillstånd. Passar dessutom för alla hudtyper vilket gjort behandlingen ytterst populär.

V CARBON FILM
Filmbildande mask med syror och plantextrakt

V Carbon Film innehåller 3 noga utvalda syrasubstanser, Ferulic-/ Mandelic och Lactic Acid. Syrorna exfolierar huden för lyster och utjämnad ytestetik. Den aktiva kolen har naturligt renande och detoxegenskaper som gör huden fräsch och klar. Tillsammans med antioxidanterna Svart Ingefära och Lakritsrotsextrakt normaliseras fria syreradikaler och ger hudtonsutjämnande effekt. Maskens filmbildande formula ger en ockluderande effekt. De aktiva ingredienserna ”bäddas in” och tvingas penetrera ner i hudens djupare lager. Resultatet blir djup vävnadsregenerering med omedelbart uppstramande effekt och fräsch lyster.

V CARBON SPRAY
Neutraliserande spray med Gabbelllina

V Carbon Spray har som funktion att reglera maskens djup och intensitet genom dess neutraliserande egenskaper. Den innehåller ett molekylärt komplex med bl a Gamma Amino Butyric Acid och biomimetisk polypeptid. V Carbon Spray avslutar behandlingen och ger direkt upplyftande effekt.

Erbjud Dina kunder V Carbon Peel redan idag!

V SNAILV Snail

V SNAIL är ett pH-neutralt Elexir i koncentrerad formula med egenskap att reparera, stimulera och vårda. Tack vare dess unika sammansättning har produkten bred användning och är speciellt framtaget för att samverka med
V CARBON behandlingen. Produkten ingår i priset vid kurbehandling
(4 behandlingar 1 ggr/vecka). Den kompletterar och optimerar behandlingsresultatet och används som kombinerad dag-/nattkräm.