Behandlingsmöjligheter

Opera - Fantommasken

Multifunktionell Spectrum Mask

Opera är en utrustning för ansiktsbehandlingar med 3 olika våglängder (ljus) Blått 415nm, Rött 630nm och Lila (mixat) 830nm. Dessa våglängder har vetenskapligt dokumenterade effekter för Åldrad hud (Skin Rejuvenation), Acne, Rosacea, m.m. Behandlingen är en behaglig upplevelse och passar alla hudtyper!

Olika indikationer - olika våglängder - olika behandlingsdjup

Var behandling anpassas individuellt utifrån indikation. De olika våglängderna når olika djup. Det blå ljuset 415nm når epidermis, det röda ljuset 630nm når dermis och det mixade ljuset 830nm når under dermis.

Olika Ljus Funktioner Stativ

Behandlingsalternativ

Var behandling kan utföras som enskild behandling och med fördel som kur. Behandlingen kan även komplettera vid andra behandlingar med syfte att förstärka och förlänga behandlingsresultat. Inom följande områden bidrar Opera Spectrum Mask till att leverera "1 nivå högre" för att på minimal tid ge maximal effekt. Lugna rodnad hud, ge hudföryngring/kollagenstimulering, hela och reparera.

  • Klassisk Ansiktsbehandling
  • Microneedling
  • Kemisk Peeling
  • IPL/Laser

Opera LED - Enkelt handhavande

Utrustningen är förprogrammerad och med enkla knapptryckningar görs val av våglängd (ljus), önskad behandlingstid och tillval av Jontofores. Masken används med direktapplicering på huden, alternativt med distanshållare för de som önskar (Jontofores kan endast användas vid direktapplicering).