JETT PLASMA

Jett Logo Color Basic- Nästa generations plasmaljus är här!

JETT Plasma är den första och världens enda patenterade Plasmaljusutrustning baserad på likström vilket ger möjlighet till både ablativ och icke-ablativ behandling i ett och samma sofistikerade instrument.

VAD ÄR JETT PLASMA?

JETT Plasma är en effektiv behandlingsmetod som utan kirurgi erbjuder ett brett urval av multifunktionella antiagebehandlingar, allt från eliminering av oönskade huddefekter såsom kärl, pigmenteringar, ytliga dyskromier, etc. till djupgående vävnadsuppstramning, s.k. Skin Tightening. Den minimalinvasiva metoden är en vetenskapligt beprövad teknik, som har påvisats speciellt effektivt, som icke-kirurgiskt ögonlockslyft (Blefaroplastik) och rynkreducering. Plasmaljusets gniststråle skapar en kontrahering av huden och återställer dess "täthet" och eliminerar överflödig hud.

5 munstycken - 3 handhavandetekniker

JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusutrustning som erbjuder upp till 5 olika munstycken (1 ablativt och 4 icke-ablativa) för olika indikationer, hudtyper och behandlingsområden. Dessutom erbjuds 3 olika handhavandetekniker (Dotting, Scanning och Elektrofores med plasmaflöde) i en och samma utrustning vilket anpassar för säker och effektiv behandling för alla hudområden och alla hudtyper.

JETT Plasma levererar tydliga och långtidsverkande resultat med få eller inga oönskade sidoeffekter. Utrustningen har ett brett användningsområde för den professionella kliniken.

Upp till 5 munstycken

JETT Plasma erbjuds i 2 utföranden, MEDICAL respektive COSMETIC.
Medical levereras komplett med alla 5 munstyckena, och Cosmetic med 4 Silver Tip-munstycken.

1 x Gold Tip

  • Eliminerar oönskade huddefekter
  • Djupgående Skin Tightening

4 x Silver Tip

  • Elektrofores med plasmaflöde
  • Djupgående vävnadsstimulering och lifting-effekt

3 handhavandetekniker

Dotting: Djupgående vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och eliminerar.
Scanning: Ytlig vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och lyfter.
Elektrofores: Vävnadsrevitalisering. Cellstimulerande plasmaflöde i kombination med inslussning av aktiva mesoterapeutiska ingredienser. Aktiverar, lyfter och rynkreducerar med långtidsverkande resultat.


Med JETT Plasma erbjuder kliniken behandlingsresultat som tidigare krävde kirurgiska ingrepp, enkelt, prisvärt och med kort återhämtningstid, s.k. "Down-time". JETT Plasma är för den professionella kliniken.

JETT Plasma är CE-märkt som Medical Device - Din garanti för säkerhet och prestanda.

Konceptet är endast tillgängligt för aukt./legitimerad personal!